0299 - 79 92 00

Vloerenspecialist nodig in Purmerend?

Vloer renovatie in Purmerend

Wilt u uw oude vloer opknappen? Of is er waterschade aan uw vloer ontstaan en wilt u dat laten herstellen? Het leggen van een nieuwe vloer lijkt misschien de meest voor de hand liggende oplossing. Maar waarom kiest u niet voor vloer renovatie? Onze vloerspecialisten hebben in de loop der jaren zeer veel ervaring met vloerrenovatie opgedaan en zijn u in Purmerend graag van dienst.

Renovatie vloer: onze werkwijze

Voordat er gestart kan worden met de renovatie van uw vloer is het van belang dat uw vloer grondig geanalyseerd wordt. Aan de hand van deze analyse stelt onze renovatiespecialist een actieplan op. Dit plan sluit uiteraard aan bij uw persoonlijke situatie en wensen. Dat maakt het renoveren van vloeren voor ons leuk, omdat elke vloerrenovatie weer anders is. Zodra u goedkeuring heeft gegeven voor het actieplan kan er gestart worden met de werkzaamheden. Van het schuren van uw vloer tot de afwerking; wij verzorgen alles tot in de puntjes en laten uw vloer er weer als nieuw uitzien! Laat vloer vernieuwen aan ons over.

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om de mogelijkheden op het gebied van vloer herstellen te bespreken? Neem dan contact met ons op. Of u uw vloer nu in oude staat wilt laten herstellen of juist een compleet nieuwe look wilt geven; wij bieden u vele mogelijkheden.

Waarom Purmerend Vloeren?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0299 - 79 92 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Houten vloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Vloeronderhoud
  • Vloerrenovatie
  • Vloeradvies

Werkgebied

Purmerend, Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Aalsmeer en omstreken.

Hoofdvestiging