0299 - 79 92 00

Vloerenspecialist nodig in Purmerend?

Parket renovatie in Purmerend

Een glimmende parketvloer is de trots van menig huiseigenaar. En dat is zeker niet onterecht. Dit duurzame, kwalitatief hoogwaardige product kan met goed onderhoud bijzonder lang meegaan. In tegenstelling tot laminaat is parket bovendien volledig van hout. Door het te bewerken kan het eenvoudig in zijn originele staat worden hersteld. In Purmerend en omgeving is TB Parket de aangewezen partij om u bij vloeronderhoud verder te helpen. Wij hebben ervaren vakmannen in dienst, die voor ieder vloerprobleem wel een oplossing  weten. Ook als u simpelweg de kleur of uitstraling van uw vloer wilt veranderen, kunt u bij ons terecht. Door middel van speciale lak- en oliemethoden kunnen we haarfijn bepalen wat voor uitstraling uw parket krijgt, ook al ligt het er al 10 jaar.

Parket opknappen en schuren

De eerste en belangrijkste stap van parket renovatie is het schuren van de bovenlaag. Met een speciale schuurmachine wordt heel precies de bovenste laag van het parket verwijderd. Alle slijtage, krassen, scheuren, en vochtplekken worden hierdoor verwijderd. Hierna moet u kiezen of u het parket in zijn originele kleur terug wilt hebben of dat u liever voor een andere uitvoering kiest. Onze vakmannen kunnen u hierover uitgebreid adviseren. In onze optiek is het belangrijk om de klant actief bij het oriëntatieproces te betrekken. Op die manier weten wij precies hoe wij uw wens ten uitvoer kunnen brengen en bent u verzekerd van een getrouwe weergave van uw voorkeur. Wat voor kleur of patroon u ook kiest, na afloop van onze werkzaamheden ligt het parket er weer prachtig bij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met de vakmannen van TB Parket. Wij staan in Purmerend en omgeving voor u klaar.

 

Waarom Purmerend Vloeren?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0299 - 79 92 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Houten vloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Vloeronderhoud
  • Vloerrenovatie
  • Vloeradvies

Werkgebied

Purmerend, Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Aalsmeer en omstreken.

Hoofdvestiging