085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Purmerend?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Purmerend

Parket renovatie in Purmerend

Een glimmende parketvloer is de trots van menig huiseigenaar. En dat is zeker niet onterecht. Dit duurzame, kwalitatief hoogwaardige product kan met goed onderhoud bijzonder lang meegaan. In tegenstelling tot laminaat is parket bovendien volledig van hout. Door het te bewerken kan het eenvoudig in zijn originele staat worden hersteld. In Purmerend en omgeving is de door ons aangedragen professional de aangewezen partij om u bij vloeronderhoud verder te helpen. Wij hebben ervaren vakmannen in dienst, die voor ieder vloerprobleem wel een oplossing  weten. Ook als u simpelweg de kleur of uitstraling van uw vloer wilt veranderen, kunt u bij ons terecht. Door middel van speciale lak- en oliemethoden kunnen we haarfijn bepalen wat voor uitstraling uw parket krijgt, ook al ligt het er al 10 jaar.

Parket opknappen en schuren

De eerste en belangrijkste stap van parket renovatie is het schuren van de bovenlaag. Met een speciale schuurmachine wordt heel precies de bovenste laag van het parket verwijderd. Alle slijtage, krassen, scheuren, en vochtplekken worden hierdoor verwijderd. Hierna moet u kiezen of u het parket in zijn originele kleur terug wilt hebben of dat u liever voor een andere uitvoering kiest. Onze vakmannen kunnen u hierover uitgebreid adviseren. In onze optiek is het belangrijk om de klant actief bij het oriëntatieproces te betrekken. Op die manier weten wij precies hoe wij uw wens ten uitvoer kunnen brengen en bent u verzekerd van een getrouwe weergave van uw voorkeur. Wat voor kleur of patroon u ook kiest, na afloop van onze werkzaamheden ligt het parket er weer prachtig bij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met de vakmannen van de door ons aangedragen professional. Wij staan in Purmerend en omgeving voor u klaar.

 

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Purmerend en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Purmerend bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606