085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Purmerend?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Purmerend

Vloer schuren Purmerend

Als u een houten vloer in uw woning of bedrijfspand heeft liggen lopen daar natuurlijk dagelijks mensen op. Het is daarom niet gek dat er op een gegeven moment krassen, vlekken of kleurverschillen in uw vloer ontstaan. Misschien denkt u dat u uw vloer dan moet vervangen, maar in de meeste gevallen komt u met het schuren van uw vloer al een heel eind. de door ons aangedragen professional kan in Purmerend en omgeving uw houten vloer schuren.

Geef uw vloer een tweede leven

Een houten vloer gaat jarenlang mee als u deze voorziet van het juiste onderhoud. Met het schuren van uw vloer geeft u uw vloer binnen de kortste keren een tweede leven. Onze vloerspecialist komt graag bij u in Purmerend langs om uw vloer er met een speciale schuurmachine weer mooi glad en als nieuw uit te laten zien. Na het schuren rest alleen nog de afwerking van uw vloer. Wilt u uw vloer schuren en oliën? Bij ons is alles mogelijk.

Hulp bij vloer schuren en lakken

Wilt u uw vloer laten schuren en vervolgens laten lakken? Of wilt u meer weten over de verschillende onderhoudsmogelijkheden die wij u bieden in Purmerend en omgeving? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs met onze breed uitgeruste servicewagen en bespreken met u welke mogelijkheden er allemaal zijn op het gebied van vloer schuren en vloeronderhoud.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Purmerend en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Purmerend bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606