0299 - 79 92 00

Vloerenspecialist nodig in Purmerend?

Vloer schuren Purmerend

Als u een houten vloer in uw woning of bedrijfspand heeft liggen lopen daar natuurlijk dagelijks mensen op. Het is daarom niet gek dat er op een gegeven moment krassen, vlekken of kleurverschillen in uw vloer ontstaan. Misschien denkt u dat u uw vloer dan moet vervangen, maar in de meeste gevallen komt u met het schuren van uw vloer al een heel eind. TB Parket kan in Purmerend en omgeving uw houten vloer schuren.

Geef uw vloer een tweede leven

Een houten vloer gaat jarenlang mee als u deze voorziet van het juiste onderhoud. Met het schuren van uw vloer geeft u uw vloer binnen de kortste keren een tweede leven. Onze vloerspecialist komt graag bij u in Purmerend langs om uw vloer er met een speciale schuurmachine weer mooi glad en als nieuw uit te laten zien. Na het schuren rest alleen nog de afwerking van uw vloer. Wilt u uw vloer schuren en oliën? Bij ons is alles mogelijk.

Hulp bij vloer schuren en lakken

Wilt u uw vloer laten schuren en vervolgens laten lakken? Of wilt u meer weten over de verschillende onderhoudsmogelijkheden die wij u bieden in Purmerend en omgeving? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs met onze breed uitgeruste servicewagen en bespreken met u welke mogelijkheden er allemaal zijn op het gebied van vloer schuren en vloeronderhoud.

Waarom Purmerend Vloeren?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0299 - 79 92 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Houten vloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Vloeronderhoud
  • Vloerrenovatie
  • Vloeradvies

Werkgebied

Purmerend, Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Aalsmeer en omstreken.

Hoofdvestiging